Counseling

INFORMATIE VOOR CLIËNTEN

 

Tabitha Hulpverlening biedt op ambulante basis pastoraal-therapeutische hulp aan volwassenen en kinderen met pastorale, psycho-sociale en psychische problemen. Tabitha heeft een duidelijk christelijke en interkerkelijke identiteit. Geloof, hoop en liefde vormen de basis.

 

Uitgangspunt is het Bijbelse mensbeeld, waarin het gaat om de eenheid van geest, ziel en lichaam. Dat geeft ruimte bij cliënten om zowel over geestelijke als psychische problemen te kunnen praten. En hoe dit van invloed is op het lichamelijke functioneren. Wij werken vanuit een professionele integratie van Bijbelse counseling en wetenschappelijke psychotherapie.

 

Wij bieden hulp aan een brede groep mensen uit de gehele samenleving, zowel volwassenen als kinderen. Na een eerste contact wordt u uitgenodigd voor een intakegesprek. Op grond daarvan wordt een behandelingsplan gemaakt.

 

Uiteraard gebeurt alles in een sfeer van vertrouwelijkheid en de veiligheid van de beroepscode. Indien nodig werken we ook samen met andere instanties. Dit in overleg met de cliënt en na diens schriftelijke toestemming. Privacy en geheimhouding van onze kant vinden wij zeer belangrijk. Om een afspraak te maken, kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina.